5 redenen om een basketbalveld aan je achtertuin toe te voegen

Sommige toevoegingen aan huis zijn een goede investering, zoals een basketbalveld. Er zijn veel geweldige redenen om een ​​basketbalveld aan uw achtertuin toe te voegen. Afgezien van een verhoogde woningwaarde, krijgt u nog andere geweldige voordelen wanneer u er een in uw woning bouwt.

Een basketbalveld in de achtertuin is misschien een vrij prijzige toevoeging – en je moet er ook wel de ruimte voor hebben – maar als je het allemaal opsomt, zullen de voordelen die het jou en je gezin oplevert, opwegen tegen de kosten. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom u een basketbalveld in uw achtertuin zou moeten bouwen.

Moedig een gezonde levensstijl aan

Een basketbalveld thuis bevordert een gezonde levensstijl voor het gezin. Het enige dat nodig is, zijn een paar goede basketbalschoenen en een bal om veel calorieën te verbranden.

Een persoon die ongeveer 150 kilo weegt, kan 215 calorieën verliezen door slechts 30 minuten te spelen. Als je langer speelt, verbrand je meer calorieën. Onderschat ook eenvoudige shootouts niet, want ze verbranden ook calorieën en versterken de armspieren.

Verhoog de huiswaarde

De prijs van een basketbalveld hangt van veel factoren af. Het soort materialen, de kenmerken en ook of het een halve of een volledige rechtbank is, zijn van invloed op de prijs van het project. Volgens Home Advisor besteed je waarschijnlijk ongeveer $ 11.000 voor een eenvoudig basketbalveld .

Hoewel het misschien prijzig is om thuis een basketbalveld te bouwen, kun je veel van de investering profiteren als het tijd is om te verkopen. Veel gezinnen houden van de sport en zouden waarschijnlijk een huis erbij overwegen.

Personen die serieus bezig zijn met het verbeteren van hun vaardigheden in de sport, zouden ook overwegen om een ​​huis te kopen waar er al een is geïnstalleerd.

Vaardigheden ontwikkelen en verbeteren

Door dagelijks basketbal te spelen, worden veel vaardigheden verbeterd, waaronder schieten, dribbelen en verdedigen. Uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen zijn essentiële elementen bij het beoefenen van de sport, en ook deze worden verbeterd door regelmatig te oefenen.

Maar behalve deze, zal basketballen met familie of vrienden het gevoel van eigenwaarde en sociale en gedragsvaardigheden verbeteren.

Moedig quality time met familie aan

Samen spelen verbetert de relaties tussen gezinsleden. En quality time met het gezin is gekoppeld aan veel voordelen, waaronder een verbeterde geestelijke gezondheid en zelfrespect. Kinderen die genoeg quality time met hun ouders krijgen, lopen ook minder risico op gedragsproblemen en presteren doorgaans beter op school.

Bovendien ontmoedigt quality time-gezin overmatig gebruik van gadgets en andere ongezonde gewoonten, die ook hun eigen negatieve effecten hebben op alle gezinsleden.

Ruimte voor andere activiteiten

Of je het nu leuk vindt of niet, je hebt extra ruimte voor andere activiteiten als je een baan hebt geïnstalleerd. Sommige buitenfeesten, zoals verjaardagsfeestjes, kunnen thuis worden ondergebracht , wat betekent dat kosten voor het huren van locaties worden vermeden.

Gezinnen kunnen soms ook creatief worden en de ruimte gebruiken voor wat quality time, zoals eenvoudige kampeerplekken.

Weinig onderhoud

Het is misschien een goed idee om van een leegstaande ruimte in de tuin een basketbalveld te maken. Het is ongetwijfeld gemakkelijker te onderhouden dan een gazon dat af en toe moet worden gemaaid. Misschien heeft u soms wat reparaties nodig, maar dat is zeker niet zo vaak als wanneer u een tuin met greens zou onderhouden.

Lees dit ook...